Més de vint anys col·laborant amb la difusió del coneixement

Com a editorial acadèmica, ens sabem un pont que connecta la recerca i el pensament acadèmic amb el món. Amb un compromís ferm amb l’excel·lència i la difusió del coneixement, oferim als autors, escoles, departaments, càtedres, instituts i universitats l’oportunitat de publicar les seves obres més rellevants. A Documenta Universitaria, cada obra és una oportunitat per obrir una conversa amb el futur, de fer una contribució al diàleg global en l’educació i la investigació.

Atenció als mitjans de comunicació

Francesc Xavier Bou Mas
xevi.bou@documentauniversitaria.com

Documenta Universitaria és un segell d’Edicions a Petició SL, empresa de serveis editorials constituïda l’any 2003 com a SpinOff de la Universitat de Girona i propietària també dels segells Papers amb Accent i Papers on Demand. Amb un plantejament innovador i una vocació constant per mantenir el compromís de qualitat, cada segell reflecteix la nostra passió per l’excel·lència i la diversitat literària i acadèmica.

Documenta Universitaria es distingeix per l’especialització en la publicació de textos de caràcter acadèmic que reflecteixen els més alts estàndards d’investigació i erudició. El nostre objectiu és ser una referència per a acadèmics, estudiants i professionals que busquen contingut profund i rigorós.

A Documenta Universitaria la qualitat i la innovació no és només un compromís, sinó el nucli mateix de la nostra missió editorial. Entenem el món acadèmic en constant evolució, i volem mantenir-nos en les millors condicions no només per seguir, sinó també per contribuir, en els estàndards més alts de la publicació acadèmica.

Els nostres autors són el centre de la nostra missió editorial i és gràcies a la seva confiança i al seu suport que continuem creixent i innovant en el camp de la publicació acadèmica.

Documenta Universitaria forma part de:

Si necessites fotocopiar o escanejar pàgines de qualsevol de les nostres obres, adreçar-se a CEDRO: licencias@cedro.org | tel.: 91.702.19.70

Per què publicar amb nosaltres?