Entregues i devolucions


Entregues

El transport dels articles comprats s’efectuarà a través del servei contractat per Edicions a Petició. El plaç d’entrega està establert en 48H laborables des de la sortida de les nostres instal·lacions. En cas contrari contacte amb nosaltres a info@ediconsapeticio.com. Per evitar incidències en l’entrega (adreces errònies, etc), és indispensable complementar correctament les dades del formulari a la nostra botiga, incloent el número de telèfon de contacte.

Si el missatge no es troba al domicili, deixarà un paper o bé us avisarà o nosaltres ens posarem en contacte per acordar una nova entrega

Tingueu en compte que una vegada s’ha fet la comanda, no es pot canviar l’adreça d’entrega una vegada fet l’enviament.

El preu de l’enviament es calcula automàticament en funció del destí i volum de la mercaderia a enviar. El preu exacte del transport es calcularà al incluir en el carret cada article i figurarà a la pàgina abans de confirmar la compra i abans de fer el pagament

Per enviaments des del Ceuta, Melilla i Fora de l’estat espanyol, contactar abans amb nosaltres

Devolucions
Per fer la devolució de qualsevol producte teniu 7 dies màxim després de la rebuda del paquet que dona dret a un reembolç complert. Els costos d’enviament nomes es retornaran en cas d’error nostre (p. ex falta de producte, etc)

Els productes són responsabilitat vostra fins que arribin a les nostres instal·lacions. Per favor, assegureu-vos d’empaquetar correctament la mercaderia per evitar desperfectes.

En el cas improvable de que vulgueu fer una devolució, contactar amb info@edicionsapeticio.com