Per què publicar amb Documenta Universitaria?

Les obres de caràcter acadèmic, dirigides a un lector especialitzat, no poden assumir un gran tiratge. Si només es publiquen els exemplars de cada obra que es requereixen en el moment, s’eviten inversions innecessàries i també que quedin en estoc exemplars sobrers que, finalment, i després d’haver assumit els costos de producció i d’emmagatzemament, s’acostuma destruir.

null

Originals

Si ens voleu fer arribar un original ho podeu fer per correu postal a la direcció del Parc Científic o per correu electrònic a info@documentauniversitaria.com

Documenta Universitaria redueix extraordinàriament els costos de producció i pot oferir llibres de la màxima qualitat a preus molt atractius.

Documenta Universitaria només imprimeix els exemplars que el mercat reclama, però, en qualsevol moment, pot reimprimir el títol les vegades que sigui necessari. A més, ofereix l’opció de publicar l’obra en format de llibre electrònic o e-book; d’aquesta manera es fa possible, mitjançant la transacció segura del document electrònic, la venda de l’obra arreu del món sense despeses d’enviament.

Amb el sistema de la impressió sota comanda, totes les obres es mantenen sempre en catàleg i se’n fa promoció en els cercles especialitzats perquè siguin adequadament conegudes i sol·licitades.