L'EDITORIAL

Documenta Universitaria publica textos de caràcter acadèmic

Documenta Universitaria és un segell d’Edicions a Petició, S.L., empresa de serveis editorials constituïda l’any 2003 com a SpinOff de la Universitat de Girona i propietària també dels segells Papers amb ACCENT, segell que edita tant llibres de ficció com de no ficció en llengua catalana, i Papers on Demand, dedicada a la impressió sota comanda de llibres genèrics.

Per què publicar amb Documenta Universitaria?

Les obres de caràcter acadèmic, dirigides a un lector especialitzat, no poden assumir un gran tiratge. Si només es publiquen els exemplars de cada obra que es requereixen en el moment, s’eviten inversions innecessàries i també que quedin en estoc exemplars sobrers que, finalment, i després d’haver assumit els costos de producció i d’emmagatzemament, s’acostuma destruir.

Documenta Universitaria redueix extraordinàriament els costos de producció i pot oferir llibres de la màxima qualitat a preus molt atractius.

Documenta Universitaria només imprimeix els exemplars que el mercat reclama, però, en qualsevol moment, pot reimprimir el títol les vegades que sigui necessari. A més, ofereix l’opció de publicar l’obra en format digital; d’aquesta manera es fa possible, mitjançant la transacció segura del document electrònic, la venda de l’obra arreu del món sense despeses d’enviament.

Esquema

Amb el sistema de la impressió sota comanda, totes les obres es mantenen sempre en catàleg i se’n fa promoció en els cercles especialitzats perquè siguin adequadament conegudes i sol·licitades.

Publicacions digitals

Les publicacions digitals són de fàcil accés. Es pot accedir a una publicació digital independentment del lloc en el qual es va crear de manera immediata, sempre que estigui disponible de manera online. A més, els costos de producció d’una publicació digital són molt menors als necessaris per produir un producte en suport físic.

Els tipus de Publicacions digitals que oferim són Pdf simple, Pdf interactiu, E-book o Llibre electrònic i Aplicació mòbil (App).

És molt important comprendre que la versió digital d’una publicació impresa no substitueix a aquesta, sinó que la complementa, genera un producte diferent i independent.

FORMA PART DE

  

Si necessites fotocopiar o escanejar pàgines de qualsevol de les nostres obres, adreçar-se a CEDRO: licencias@cedro.org | tel.: 91.702.19.70

SERVEIS

Per què publicar amb Documenta Universitaria?

CONTACTE

null

Atenció als mitjans de comunicació

Francesc Xavier Bou Mas
xevi.bou@documentauniversitaria.com
null

Enviar originals

Si ens voleu fer arribar un original ho podeu fer per correu postal a la direcció del Parc Científic o per correu electrònic a info@documentauniversitaria.com